Dodaj mnie do listy... '22 Atlas z Android Auto. Z muzyką (Bluetoothed Pandora..) dźwięk przy normalnej głośności, gdy nadchodzi wiadomość tekstowa; Wybieram na ekranie "odtwarzaj wiadomość tekstową". Tekst jest odtwarzany z "cichą" głośnością, aż sięgnę po pokrętło głośności i podgłoszę dźwięk. Kiedy tekst zostanie odczytany, wraca do muzyki. Jeśli nie będę szybki z pokrętłem głośności, WYRZUCI muzykę z dużą głośnością. Myślałem, że na pewno wysadzę głośniki...... Teraz szybko sięgam po pokrętło głośności. Próbowałem wszystkiego w moim systemie informacyjno-rozrywkowym, aby zwiększyć głośność tekstu. Jeden z podekranów w ekranie dźwięku pokazuje linię dla Bluetooth i wskazuje "Cicho" z opcją zmiany. Tylko ta cała opcja linii nie jest podświetlona ani dostępna do zmiany. Nie mogę się tam dostać.... Mój sprzedawca VW (który jest mądrzejszy ode mnie w tych sprawach), do którego poszedłem dwa razy. Jest tak samo zdezorientowany i nie ma odpowiedzi. Mam nadzieję, że jeden z was, czytających to, ma rozwiązanie. Dziękuję za poświęcony czas. Będę monitorował ten wątek.