Volkswagen Atlas Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have a 20' Atlas Cross-sport SEL Premium and I was wondering if anyone has had issues with the wireless charging, I have a iPhone 12 so I figure its not the phone (although I wonder if the MagSafe is causing the issue). The situation is when I drop the phone in there I get a message that it is charging and with nothing in the cubby and a few seconds later I get a message saying it cannot be charged. Possibly a defect?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
I have a 20' Atlas Cross-sport SEL Premium and I was wondering if anyone has had issues with the wireless charging, I have a iPhone 12 so I figure its not the phone (although I wonder if the MagSafe is causing the issue). The situation is when I drop the phone in there I get a message that it is charging and with nothing in the cubby and a few seconds later I get a message saying it cannot be charged. Possibly a defect?
I have found the wireless charging to be a little finicky. Apparently if not aligned perfectly, it'll say that you're phone is charging but then immediately kick back the message about not charging. Typically I just pull the phone out and realign and have no issues. Do you have a persistent issue with this?
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #4 ·
I have found the wireless charging to be a little finicky. Apparently if not aligned perfectly, it'll say that you're phone is charging but then immediately kick back the message about not charging. Typically I just pull the phone out and realign and have no issues. Do you have a persistent issue with this?
Yes it was incapable of charging the cell phone, ended up taking it to a dealer and they are going to warranty it.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top