Nowy właściciel tutaj. Przez chwilę się przyglądałem, ale w końcu dołączyłem, aby zadać pytanie. Szukałem, ale nie widziałem wątku. Mam nowego 2021 SE w/Tech AWD z przebiegiem około 1400 mil. Dostałem telefon od żony, że pojawił się błąd w tytule i nie wiedziała, co robić. Mieszkamy około 1,5 godziny od najbliższego dealera. Zadzwoniła do niego i facet najpierw powiedział jej, żeby to zignorowała, ponieważ prawdopodobnie było to ostrzeżenie o ciśnieniu w oponach. Oddzwoniła do mnie i powiedziała mi to, a ja powiedziałem jej, żeby zajrzała do instrukcji obsługi. W instrukcji obsługi wspomniano, że jeśli przycisk SOS świeci się na czerwono (jak u nas wraz z komunikatem), należy go natychmiast serwisować. Zadzwoniła ponownie do dealera, a on powiedział, że jest "znany problem" z tymi przyciskami, ale są one niedostępne i będzie musiała porozmawiać z działem części, aby zamówić jeden. Została przeniesiona do działu części, który powiedział jej, że nie zamówią, dopóki nie przyjedzie, aby najpierw na to spojrzeć. (Rozumiem to, ale moja żona nie i jest zła, że musi jechać 1,5 godziny, żeby na to spojrzeli, a potem umówić się na ponowny przyjazd z kolejną 1,5-godzinną jazdą.) W każdym razie wydaje się, że nadal można bezpiecznie jeździć przez kilka dni, zanim tam dotrzemy, ale pomyślałem, że sprawdzę zbiorową grupę i zobaczę, czy ktoś inny tego doświadczył. Dealer, od którego kupiliśmy 2,5 godziny drogi, powiedział jej to samo...
Mimo że instrukcja obsługi mówi, żeby natychmiast się zatrzymać, nie sądzę, żebyśmy musieli to koniecznie holować.
Czy ktoś ma jakieś przemyślenia?
Mimo że instrukcja obsługi mówi, żeby natychmiast się zatrzymać, nie sądzę, żebyśmy musieli to koniecznie holować.
Czy ktoś ma jakieś przemyślenia?